GÜNCEL EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-12-2017 16:35   Güncelleme : 15-12-2017 16:53

Son Dakika: Okul Müdürünü Öldüren Öğrenciler Teslim Oldu

İzmir’de bir lisenin müdürü, okulda yapılacak veli toplantısı öncesinde 2 öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. Müdürü odasında vurarak öldüren öğrenciler olayın ardından jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Son Dakika: Okul Müdürünü Öldüren Öğrenciler Teslim Oldu

[Haber görseli]

İzmir’de bir lisenin müdürü, okulda yapılacak veli toplantısı öncesinde 2 öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. Öğrenciler tarafından vurulan okul müdürü yaşamını yitirdi. 

[Haber görseli]

Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Ödemiş ilçesinde Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, iki öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu. İ.P. ve U.C. isimli öğrencilerin okulda yapılacak veli toplantısı öncesi okul müdürü Kökmen ile tartıştığı ve yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle müdürü vurdukları öğrenilirken, silah seslerini duyan öğretmenler ve öğrenciler 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Anadolu lisesinde pompalı tüfekli saldırıda ağır yaralanan 47 yaşındaki lise müdürü Ayhan Kökmen, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Jandarma olayın ardından 2'si okuldan uzaklaştırılan öğrenci olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı.

[Haber görseli]

Jandarma, olayın şüphelisi olarak, bir süre önce okuldan uzaklaştırıldıkları belirtilen 11'inci sınıf öğrencileri 16 yaşındaki U.Y. ve İ.P. ile U.Y.'nin babası B.Y.'yi gözaltına aldı. Olayda kullanılan tüfeğin B.Y.ye ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Olayın ardından okuldan kaçan İlhami P. ve Uğurcan Y.’nin jandarma karakoluna giderek teslim oldukları ve olayı itiraf ettikleri bildirildi. 

İlgili Haber: Öğrenciler veli toplantısı öncesi okul müdürünü vurdu

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri