OKUL
Giriş Tarihi : 25-11-2017 11:49   Güncelleme : 06-09-2023 14:45

Öğretmene Okumayı Öğretme Hediyesi: Boyun Kemiğini Kırdılar

Gaziantep'te sınıf öğretmeni Mustafa Koç (35), okumayı öğrenen öğrencisini tebrik etmek amacıyla yanağını sıktı. Yanağı kızaran öğrencinin babası, işyerine çağırdığı Mustafa Koç’a 4 yakınıyla birlikte saldırıp, tekme tokat dövdü. Yanındaki öğretmen eşi Özlem Koç’un da yumruklandığı olayda Mustafa Koç’un boyun kemiği kırıldı. Öğretmenler Günü’ne hastanede yaşam savaşı vererek giren Mustafa Koç’un hayati tehlikesi sürüyor...

Öğretmene Okumayı Öğretme Hediyesi: Boyun Kemiğini Kırdılar

ÖĞRETMENİN EŞİNE DE YUMRUK ATTILAR
 
Burada öğrenci velisi ve yanında bulunan 4 yakını, bir anda Mustafa Koç’a saldırdı. Öğretmene işyerindeki aletlerle vuran ve tekme tokat döven grup, eşi Özlem Koç’u da yumrukladı. Öğretmen Mustafa Koç, eşinin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen Mustafa Koç’un boyun kemiğinin kırıldığı belirlendi. Koç, hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakım ünitesine alındı.
 
SERBEST BIRAKILDILAR
 
Öğretmen çiftin şikayeti üzerine gözaltına alınan isimleri açıklanmayan 5 kişi ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
 
’İNGİLİZ ANAHTARIYLA DÖVDÜLER’
 
Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Özlem Koç, grubun kendisi ve eşine aralarında İngiliz anahtarının da bulunduğu aletler ile tekme tokat saldırdıklarını söyledi. Eşinin, en mutlu olması gereken 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yaşam savaşı verdiğini belirten Koç, şöyle konuştu:
 
 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri