MEB
Giriş Tarihi : 29-09-2017 00:23   Güncelleme : 29-09-2017 01:46

Öğretmenlere yüzde 25 kitap ve kırtasiye indirimi

Milli Eğitim Bakanlığı ile TveK arasında imzalanan protokol uyarınca, öğretmenlere ve diğer Milli Eğitim Bakanlığı personeline, TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarında yapacakları kitap, kırtasiye ve oyuncak alımlarında indirim uygulanacak.

Öğretmenlere yüzde 25 kitap ve kırtasiye indirimi
Protokol, MEB Tevfik İleri Toplantı Salonunda, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin ve TveK Genel Müdürü Manas Özgen tarafından imzalandı. Genel Müdür Aktekin, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkı sunacak çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bugün imzaladıkları protokolle emekli ve çalışan, bakanlığın tüm personeline "TveK Ögretmen Kartı" verileceğini söyledi. Öğretmen kartları ile indirimlerden yararlanılabileceğini anlatan Aktekin, "Öğretmenlik, kişisel gelişim için en çok kitap okuyan meslek grubu. Bizim en çok vurgu yaptığımız konu da bu, öğretmenlerimizin daha çok kitap okumasını istiyoruz." dedi.
 
Özgen de eğitim neferlerini daha iyi imkanlarla buluşturmak için bu çalışmayı başlattıklarını, 2017- 2018 eğitim öğretim yılı boyunca, tüm öğretmenlere ve diğer Milli Eğitim Bakanlığı personeline, kitapta yüzde 25, diğer ürünlerde yüzde 10 indirim yapacaklarını bildirdi. Öğretmenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli, istemeleri halinde öğretmen kartlarını 67 ildeki 132 TveK Kitap ve Kırtasiye mağazalarından alabilecek.
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri