GÜNCEL EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-06-2017 02:05   Güncelleme : 29-06-2017 02:10

Dayakçı müdür ile mağdur öğretmen açığa alındı

Manisa, Şehitler Ortaokulu'nda okul müdür vekili O.S. Türkçe Öğretmeni A.Y.S'yi odada meslektaşları ve eşinin gözü önünde dövdüğü iddiası ile açılan soruşturma tamamlandı

Dayakçı müdür ile mağdur öğretmen açığa alındı
Habertürk Haber Merkezi'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göre Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Şehitler Ortaokulu Müdür Vekili O.S.'nin meslektaşları ve eşinin gözleri önünde dövdüğü Türkçe Öğretmeni A.Y.G. ile ilgili ön soruşturma tamamlandı. Kaymakamlık olayla ilgili müdür vekili O.S. ile öğretmen A.Y.G.'yi açığa aldı.
 
Şehitler Ortaokulu'nda 16 Haziran günü meydana gelen olayda okul müdür vekili O.S. Türkçe Öğretmeni A.Y.S'yi odada meslektaşları ve eşinin gözü önünde dövdüğü öne sürülmüştü.
 
Olayla ilgili ön soruşturmayı tamamlayan Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili dosyayı Şehzadeler Kaymakamlığına yolladı.
 
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin soruşturmayı daha geniş çerçevede sağlıklı sürdürebilmeleri açısından öğretmenini darp ettiği edilen Şehitler Ortaokulu Müdür Vekili O.S. ile okul müdürünce darp edildiği iddiasında bulunan Türkçe Öğretmeni A.Y.G.'nın Kaymakamlıkça açığa alındığını bildirdi.
 
Öte yandan Okul Müdürü Vekili O.S. tarafından darp edilen Türkçe Öğretmeni A.Y.G'nın Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusuya ilgili adli soruşturma devam ediyor.
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri