İLANLAR
Giriş Tarihi : 21-08-2022 15:18   Güncelleme : 11-10-2023 01:31

Education UK Days ile İngiltere’de Eğitimini Planla

Education UK Days ile İngiltere’de Eğitimini Planla

Bu yıl ilki gerçekleşecek ve geleneksel hale gelecek olan Education UK Days, Eylül ayında başlıyor!

Türkiye’de ilk kez yalnızca ve yalnızca İngiltere Üniversitelerini hedefleyen bir etkinlik olacak.

Yurt dışı eğitiminde İngiltere’yi tercih etmeyi planlayan; lisans, lisans tamamlama, yüksek lisans ve doktora programları için İngiltere üniversitelerine başvuruda bulunacak Türk öğrencilere yönelik fırsatlarla dolu bir etkinlikte buluşmaya hazırlanıyoruz.

İngiltere’nin en prestijli üniversiteleri ile Türk öğrencilerinin buluşacağı İngiltere Eğitim Günü olan Education UK Days, lisans ve lisansüstü programlarını keşfe çıkarıyor. Siz de yurt dışı eğitimde, dünyanın en köklü üniversitelerine ev sahipliği yapan İngiltere’yi seçmeyi düşünüyorsanız, detaylı bilgiye erişebileceğiniz etkinliğimizde yerinizi alın.

Education UK Days Ne Zaman Başlıyor?

İngiltere üniversiteleri ile birebir temas kurma, lisans, yüksek lisans ve doktora programları hakkında detaylı bilgi edinme, başvuru ve kayıt işlemlerine dair tüm sorulara yanıt bulma imkânı sunan Education UK Days’i kaçırmayın! 24 Eylül Cumartesi günü İstanbul’da bir araya geleceğimiz etkinlikte eğitim planınızı İngiltere’nin en saygın üniversiteleri ile oluşturma fırsatı sizi bekliyor. CVK Park Bosphorus Hotel’de, 13.00-18.00 saatleri arasında tüm öğrencilerimizi, İngiltere üniversiteleri ile buluşmaya davet ediyoruz!

 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri