MEB
Giriş Tarihi : 16-02-2017 20:07   Güncelleme : 16-02-2017 20:07

Öğretmenlere online eğitim verilecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu (TTK) Başkanı Alpaslan Durmuş, müfredat ile ilgili soruları yanıtladı.

Öğretmenlere online eğitim verilecek
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu (TTK) Başkanı Alpaslan Durmuş,
 
''24 Şubat bilemediniz 1 Mart’a kadar programların son süreci bitecek. Ardından ders kitapları hazırlık aşamasına geçilecek. Programa uygun ders araç gereci ikinci aşama.
 
Üçüncü aşama da öğretmenlerin bilgilendirilmesi. Örneğin matematik alanındaki tanıtım, e-ders şeklinde sitemize yüklenecek. Sunum ve programı koyacağız siteye. Öğretmenlerimize de yaygın tanıtım yapacağız, kendi kendilerine elektronik ortamda öğrenecekler. İkinci olarak her ilden en az 1 kişiyi eğitime alacağız. 4 bin 500 kişilik asgari bir eğitim vereceğiz.
 
Bu arkadaşlar daha sonra kendi illerindeki aynı alanın öğretmenlerini eğitecekler. Ramazandan önce bitirmek niyetindeyiz. Ramazana arkadaşlarımız bu süreçleri tamamlamış olarak girecekler.
 
Öğretmen arkadaşlar bu programları uygularken sıkıntıları olabilir, bir sıcak hattımız olacak TTKB olarak da Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü aktif olacak.'' dedi.
 
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri