GÜNCEL EĞİTİM
Giriş Tarihi : 24-12-2016 00:41   Güncelleme : 24-12-2016 00:50

Sendika başkanı ve 9 öğretmen tutuklandı

Aralarında Eğitim Bir Sen İlçe Sendika Başkanı, Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürü ve öğretmenlerin olduğu 9 eğitimci Fetö'den Tutuklandı.

Sendika başkanı ve 9 öğretmen tutuklandı

Eğitim Bir Sen Seydikemer İlçe Başkanı, İlçe Mlli Eğitim Şube Mdüürü ve 7 Öğretmen daha önce fetö operasyonunda gözaltına alınmıştı.
 
Mayıs ayında patlak veren Whatsapp skandalının ardından patlayan torpil listesi ortalığı karıştırmış, gözler başta Milli Eğitim Şube Müdürü olmak üzere çok sayıda eğitimciye çevrilmişti. Muğla'nın Seydikemer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Esma Çelik ile Eğitim-Bir Sen Seydikemer İlçe Temsilcisi İrfan Deveci tarafından hazırlandığı iddia edilen, müdür mülakatından önce kime ne puan verileceğini gösteren torpil listesi yanlışlıkla Whatsapp’dan paylaşılmış ve skandal ortaya çıkmıştı.

TUTUKLANDILAR
Cemaat operasyonu kapsamında göz altına alınanlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Seydikemer Milli Eğitim Şube Müdürü Esma Çelik, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İrfan Deveci ile öğretmenler, Naciye Akbay, Fatma Çukur, Elvan Kuşgöz ve Cemil Ozan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.  (Murat Sökdü  -  Odatv.com )

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri