SOSYAL MEDYA
Giriş Tarihi : 07-11-2016 21:19   Güncelleme : 07-11-2016 21:23

Facebook'tan kandırılıp kaçırılan liseli kız bulundu

İzmir'de, 25 yıl önceki gençlik fotoğraflarıyla Facebook sayfası oluşturan 43 yaşındaki B.Ç.'nin kaçırdığı lise öğrencisi 16 yaşındaki N.N.T., polisin araştırmaları ardından Kütahya'da bulundu. Gözaltına alınan B.Ç.'nin, liseli kızı 'Ailen artık seni kabul etmez. Benimle gel' sözleriyle kandırdığı ortaya çıktı.

Facebook'tan kandırılıp kaçırılan liseli kız bulundu

Bornova'daki bir meslek lisesinin 11'inci sınıf öğrencisi N.N.T.'nin hayatı, kendisini sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden arkadaş olarak ekleyen B.Ç.'nin istediğini kabul etmesiyle adeta kabusa döndü.

http://i.medyafaresi.com/files/2016/11/7/796279/796279.jpg?v=1478542006

Liseli kız, 25 yıl önceki gençlik fotoğraflarını sayfasında kullanan B.Ç. ile önce mesajlaştı ardından telefonla görüşmeye başladı. N.N.T. uzun süre mesajlaşıp telefonla görüştüğü B.Ç. ile geçen 25 Ekim'de, ilk kez buluşmaya karar verdi. Arkadaşlarının genç kızın ailesine verdiği bilgiye göre, N.N.T., okul çıkışı kendisini bekleyen B.Ç.'nin fotoğraflarındakinden farklı ve daha yaşlı olduğunu görünce dönmek istedi. Yalanı ortaya çıkan B.Ç., bu kez kolundan tuttuğu talihsiz kızı konuşacaklarını söyleyip uzaklaştırdı, ardından da kaçırdı.
 
İZMİR'E GETİRİLDİ

 
Ailesinin şikayeti üzerine polis araştırma yaptı. Kütahya'da süren operasyonlar sırasında B.Ç. yakalandı, ardından N.N.T. bulundu. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmir'e getirilen N.N.T., ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edilecek. B.Ç. işlemlerin tamamlanması ardından adliyeye sevk edilecek. Bu arada B.Ç.'nin, gençlik fotoğraflarını kullanıp kandırdığı N.N.T.'yi bir süre parkta oyaladığı, ardından "Ailen artık seni kabul etmez. Benimle gel" sözleriyle kandırıp taksiyle Kütahya'ya götürdüğü ortaya çıktı. Kütahya'da da liseli kızı, annesine ait evin çatı katında gizlediği ifade edildi. N.N.T.'nin ailesi, kızlarına kavuştukları için mutlu olduklarını, onu bağırlarına bastıklarını ifade etti.

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri